Interview ‘De Barometer’

Onlangs heeft DOGIO Patents de deuren open gesteld voor het RTL Z programma ‘De Barometer’ middels een interview. Onze directeur, Wouter Kempes, werd geïnterviewd over de werkzaamheden binnen DOGIO Patents. ‘De Barometer’ richt zich op het bedrijfsleven en laat de nieuwste ontwikkelingen binnen verschillende branches zien. In dit fragment staat DOGIO Patents centraal.

Tijdens het interview kwam vooral het belang van innovatie binnen ons bedrijf naar voren. Wouter Kempes gaf een uitgebreide uitleg over het belang van octrooien en hoe DOGIO Patents hiermee te werk gaat. Voor ons als bedrijf is het beschermen van innovatieve ideeën van groot belang. Door het aanvragen van octrooien kunnen onze klanten de exclusieve rechten verkrijgen om hun ideeën verder te beschermen. Hierdoor kunnen zij hun concurrentiepositie versterken en blijven innoveren.

Ook binnen DOGIO Patents staat innovatie hoog in het vaandel. Zo houden wij ons bezig met het automatiseren van bepaalde processen, waardoor wij nog efficiënter diensten kunnen verlenen aan onze klanten. Daarnaast worden binnen ons bedrijf innovatieve softwaretoepassingen ontwikkeld.

Het is bijzonder om onze kantooromgeving te kunnen delen met het grote publiek. In de video is te zien hoe ons team van medewerkers voornamelijk op kantoor werkt. Deze kantooromgeving is dan ook volledig ingericht om onze medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers, zodat zij optimaal kunnen presteren. Dit natuurlijk allemaal met het doel om zowel nationale als internationale klanten te kunnen voorzien met actuele en optimale service.

We zijn tevreden met het positieve beeld van DOGIO Patents en met de helderheid van ons verhaal zoals het overkomt in het fragment. Het interview heeft ons ook weer nieuwe inzichten gegeven over ons bedrijf en hoe wij ons verder kunnen ontwikkelen. Al met al kijken wij terug op een geslaagde dag en zijn wij positief gestemd over deze mooie exposure voor ons bedrijf.

Hieronder is het fragment te zien uit de uitzending van het RTL Z programma ‘De Barometer’:

Vertoond op 19 maart 2023 op RTL Z programma: ‘De Barometer’