Wij zijn DOGIO
IP protectors

DOGIO staat voor De OctrooiGemachtigde bij Innovatie en Ontwikkeling. Wij zijn geënt op leven in het moment, om vraag en aanbod voortdurend op elkaar te kunnen (blijven) aanpassen. Net als veel van onze cliënten streven wijzelf ook naar voortdurende (product)ontwikkeling en innovatie.

Onze Missie en Visie

Het maken van een verbinding tussen mens en techniek (in de breedste zin van het woord) door de juiste taal te spreken, is voor ons van groot belang. Wij geloven erin dat wanneer wij onze cliënten en hun uitvinding(en) begrijpen én wanneer jij begrijpt wat er in jouw IP-bescherming staat, jij je octrooi beter kunt valoriseren.

ISO 9001:2015 Certificering

Sinds onze oprichting 10 jaar geleden is DOGIO IP flink gegroeid en zijn wij voortdurend bezig met verbetering. Het behalen van een gewaardeerd keurmerk was onze volgende stap. Na een intensief traject zijn wij de trotse eigenaren van een ISO 9001:2015 certificaat! Dit certificaat, dat een jaarlijkse audit vereist, is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

Logo ISO 9001 certificaat

Alles-in-één-dienstverlener

DOGIO IP is, naast het aantal medewerkers, ook qua aanbod van onze diensten fors gegroeid. Naast octrooien richten wij ons ook op andere vormen van IP-bescherming en bieden wij een alles-in-één-dienstverlening aan. Snel schakelen is mogelijk met al onze in-house specialisten en trainees van alle disciplines.

DOGIO IP is your partner.