Van goed idee naar uitstekende IE

Patent aanvragen?

Heb je een nieuw product bedacht, of heeft je bedrijf een nieuwe technologie ontwikkeld? Wil je daarom een octrooi of patent aanvragen voor je uitvinding? Dan ben je aan het juiste adres bij ons octrooibureau. Onze octrooigemachtigden zijn de technische specialisten in het onderzoeken van de nieuwheid van een idee, het schrijven van een nieuwe aanvraag voor een patent, en het indienen en in stand houden van patenten.

afbeelding patent vouwbare bakfiets

Bij ons kantoor is gezamenlijk meer dan 40 jaar werkervaring aanwezig en zijn met succes al honderden patenten aangevraagd. Tot onze vakgebieden behoren onder andere mechanica, informatietechnologie en (bio)chemie. Omdat een patentportfolio een kritisch onderdeel is van het intellectuele eigendom van een bedrijf en omdat technologische ontwikkelingen en regelgeving Europees en wereldwijd volop in beweging zijn moet je kunnen vertrouwen op vakspecialisten. Die van DOGIO!

Onze andere specialismen

Ons kantoor heeft een professionele staf van formalities officers die alle administratieve processen in goede banen leiden. Hierbij wordt vertrouwd op onze certificering, de lange staat van dienst van onze medewerkers en op de laatste stand van informatietechnologie.

Omdat de wereld niet ophoud bij onze landsgrenzen beschikt DOGIO over een wereldwijd netwerk van agenten die door en door zijn ingevoerd in de lokale wet- en regelgeving.

Ons team

Onze missie

DOGIO streeft net als onze klanten naar voortdurende ontwikkeling en innovatie. Het proces van een idee naar een patent is een intensieve samenwerking tussen de klant en onze specialisten. Wij geloven erin dat wanneer wij onze klanten en hun uitvindingen begrijpen én als jij begrijpt wat wij voor jou hebben beschermd, jij je uitvinding tot een succes kunt maken.

Contact?

Je kunt ons altijd bellen op 035 303 1616, en een email sturen kan naar backoffice@dogiopatents.nl. Maar kom vooral langs, we zitten in hartje Hilversum en zijn trots op ons nieuwe kantoor.

Entree Dogio kantoor Hilversum

Meer uitleg hoe patenten werken kun je vinden op patentaanvragen.nl.

DOGIO home

Octrooien

Geef waarde aan jouw unieke product

DOGIO diensten

Opt-outs

Bulk opt-outs voor het UPC indienen. Voor professionele IE-dienstverleners,

Bewaking

Onbekommerde reis naar
IE-bescherming én behoud

Instandhouding

Monitoren en betaling van instandhoudingstaksen

Backoffice Support

Ontzorgde termijnbewaking
met onze Backoffice support

Validaties

DOGIO IP valideert door middel van ons geautomatiseerde systeem en ons uitgebreide netwerk

Vertalingen

Nauwkeurige vertalingen van
jouw Intellectuele Eigendom

Innovation Monitor

Volg de concurrent op de voet

DOGIO expertise

Wie maakt, die bestaat. Wie innoveert, bestaat morgen ook!

Bij DOGIO IP zijn wij ervaren in het begeleiden van het gehele creatieve proces – van pril idee tot aanvraag, van verlening tot instandhouding en inbreukadvies.
Wij werken met specialisten (en ook met trainees) van alle disciplines, voor alle vormen en stadia van IE, kun je terecht bij DOGIO IP.

Het proces van idee naar IE-bescherming is een intensieve samenwerking tussen de aanvrager en onze specialisten. Of het nu gaat om het aanvragen van een enkele vorm van bescherming of om het ontwikkelen van een IP-portfolio, wij van DOGIO IP denken graag met jou mee.