Saldochecker


Voorkom dat u te weinig saldo op uw octrooidepot heeft staan. Met de Saldochecker ontvangt u volledig automatisch een regelmatige update van bedrag dat op het depot staat. De Saldochecker is hier gratis te downloaden.

Voor een betaling aan het NL Octrooicentrum of het Europees octrooibureau is het essentieel om voldoende saldo op het depot te hebben. Deze informatie is uiteraard te achterhalen bij het NL Octrooicentrum en het EPO. Maar dit kan alleen met gebruik van een EPO Smart card die verbonden is met een werkstation met de nodige software (Gemalto). Bovendien moet u er zelf aan denken dit regelmatig te controleren. Mocht op het moment van betaling blijken dat het saldo toch ontoereikend is, kost het immers enkele dagen voordat dit is aangevuld.

Daarom is het handig om uw saldo regelmatig preventief te controleren. De Saldochecker maakt het mogelijk om dagelijks een automatische update te krijgen van het saldo op het depot. U kunt zelf instellen op welke momenten u hierover geïnformeerd wilt worden. De enige voorwaarde is dat het werkstation op dat moment operationeel is, verbonden is met het internet en dat de EPO Smart card is aangesloten.

Voordelen

  • Elke dag actuele saldoinformatie
  • volledig automatisch
  • werkt voor NL octrooicentrum en EPO
  • gratis

De Saldochecker is hier gratis te downloaden. Een handleiding bij de saldochecker kan hier worden gevonden.
Uiteraard opereert de software van dit programma volledig buiten DOGIO Patents om. Informatie over uw saldo op het depot is te allen tijde alleen voor u inzichtelijk.
Voor eventuele ondersteuning kunt u contact opnemen met backoffice@dogiopatents.nl