INNOVATION MONITOR

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE INNOVATIES

Innovatie is een actief proces. Dit vraagt van bedrijven een proactieve houding. Ontwikkelingen gebeuren elke dag, en die mag u niet missen. Met Innovation Monitor helpen wij hierbij. Doordat wij de belangrijkste registers en databases doorzoeken houden we u op de hoogte van de relevante ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

WAT IS HET?

Het gebruik van Innovation Monitor betekent dat u elke maand een op maat gemaakte reportage ontvangt over de IP-ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Dit kan basisberichtgeving zijn, maar ook zeer specifiek onderzoek samen met een persoonlijke searcher.

Vindt u iets dat u tegenkomt interessant? Voer het direct in bij onze Patent Tracker, en blijf voortaan altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van deze octrooipublicatie.

VOOR WIE?

Innovation Monitor is voor bedrijven die actief bezig zijn met innovatie, die specifieke ontwikkelingen willen volgen en zich daardoor willen laten inspireren. Dit kan een eenpitter zijn met een goed idee, maar ook een internationaal bedrijf met een uitgebreide octrooiportefeuille.

EEN PAKKET DAT PAST

Innovation Monitor is beschikbaar in drie pakketten, zodat u altijd iets kiest wat bij de grootte en de ambities van uw bedrijf past. U heeft de keuze uit de pakketten: Basis, Plus en Pro. In de tabel kunt u de mogelijkheden vergelijken. Een abonnement kan al vanaf €50 en is bij het basispakket maandelijks opzegbaar.

Meer weten?

Tabel Innovation Monitor